Oca 26

Badass Hero, bir çizgi roman kitabı evrende belirlenmiş, haydut-lite bir aksiyon platformudur. Hızlı tempolu hit-and-run oyunu deneyimleyin. Ve aynı şeyi iki kez asla yapmayın, işlemsel olarak oluşturulan seviyeler ve rasgele öğeler sayesinde. Hepsi son derece rafine edilmiş, modern, yüksek çözünürlüklü 2D sanat.

Her nasılsa kaos çizgi roman multiverse içine girdi ve tüm dünya fıstığı gitti. Hikayeniz böyle başlar: Uzun zamansız bir çağınızdasınız ve bir zamanlar mükemmel bir kahraman olmuştunuz, ancak şimdi işler daha da kötüye gitti – güçleriniz kayboldu! Göreviniz basit, ancak ölümcül – hikayenizi yeniden yazmanız ve en büyük başarılarınızın tekrar yaşamanız gerekiyor. Sipariş, gerçek Badass Kahramanı olduğunuzu ispatladığınızda ve yalnızca o zaman geri yüklenecektir.

Silahlarınız en iyi arkadaşınızdır ve mürekkep yeni altındır – kahramanınızı yenmek için yenilmiş düşmanlardan topluyoruz. Oyun stiliniz ne kadar dinamik ve güçlü olursa, o kadar çok ödül verilir! Yine de bir maliyet var – her zaman odaklanmış halde kalın, yoksa düşündüğünüzden daha erken öleceksiniz.

indir
Badass Hero İndir

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Yorum Yap

You must be logged in to post a comment.